Hier komt de Flashanimatie van Dante Fysio

Dante Fysio beweginscentrum

Dante Fysio beweginscentrum

Dante Fysio beweginscentrum

Snel zoeken

Dantestraat 468
3076 KV Rotterdam (Lombardijen)
T.: 010 - 432 82 25
F.: 010 - 432 04 75
E.: info@dantefysio.nl

BEWEGINSCENTRUM

Van ons bewegingscentrum kan op verschillende manieren gebruik worden gemaakt. Uw eerste kennismaking met het bewegingscentrum kan zijn tijdens uw behandeling door één van de therapeuten. U gaat een aantal oefeningen doen die uw herstel bevorderen. Dit vindt dan meestal plaats op individuele basis. Ook kan het zijn dat u een verwijzing groepstherapie van de arts heeft gekregen (al dan niet op verzoek van uw therapeut). Was u al onder behandeling bij ons dan zal uw therapeut een programma voor u samenstellen en kunt u in een groep instromen.

Was u nog niet onder behandeling dan zal er tijdens een intake uw klachten en wensen worden besproken en een programma worden samengesteld. Daarna kunt u in een groep instromen. De kosten hiervan worden vaak door uw ziektekosten verzekering vergoed.

Wanneer u geen verwijzing van een arts heeft of wanneer uw verzekeraar de kosten niet vergoed kunt u ook een abonnement of strippenkaart nemen. Ook hierbij vindt er eerst een intake plaats waarna u in kunt stromen in één van de groepen. De tarieven van ons bewegingscentrum vindt u onder het kopje tarieven. Wilt u meer informatie over ons bewegingscentrum bel dan gerust ons telefoonnummer 010 4328225.