Hier komt de Flashanimatie van Dante Fysio

Snel zoeken

Dantestraat 468
3076 KV Rotterdam (Lombardijen)
T.: 010 - 432 82 25
F.: 010 - 432 04 75
E.: info@dantefysio.nl

SPECIALISTEN

Wim Nas

Wim Nas

Ik ben 24 jaar werkzaam als fysiotherapeut en 12 jaar als manueeltherapeut. Na enkele jaren gewerkt te hebben in een verpleeghuis en ziekenhuis ben ik sinds 1991 verbonden aan Dantefysio.  Tevens ben ik  stagebegeleider voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool Rotterdam. Sinds 2 jaar doet onze praktijk mee met het project Van Klacht Naar Kracht waarbij ik mensen met Diabetes Mellitus type 2 of een vergrote kans hierop begeleid om een gezondere leefstijl aan te nemen. Samen met mijn collega Charlotte Letanche train ik mensen met Claudicatio Intermittens binnen het Netwerk Looptherapie Rotterdam. Mijn grootste drijfveer is : Mensen (weer) in beweging te krijgen.

Machiel Malle

Machiel Malle

Ik ben sinds 1987 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 1993 als manueel therapeut. Ik werk sinds 1987 bij Dantefysio (voorheen fysiotherapie Dantestraat). Tevens ben ik sinds 2004 gerigistreerd KISS/Kidd therapeut. Het begeleiden van groepen in ons bewegingscentrum behoort ook tot mijn werkzaamheden. Mijn motto is herstellen door te bewegen.


Sven Bonardt

Sven Bonardt

Mijn naam is Sven Bonardt en ik ben sinds 1993 fysiotherapeut. Na o.a. in de Verenigde Staten werkzaam te zijn geweest ben ik in 2000 toegetreden tot de huidige maatschap. Mijn verbijzondering is sportfysiotherapie en tevens ben ik herstel- en conditietrainer. daarnaast hebben de knie en vooral de schouder mijn bijzondere interesse. Mijn hart ligt dan ook in het bewegingscentrum waar ik dan ook veel van mijn tijd doorbreng. Daarnaast verzorg ik ook nog de kracht- en conditietrainingen bij een sportvereniging en ben ik aangesloten bij Fysiotherapienetwerk rotterdam, die zich op dit moment vnl richt op voorste kruisband revalidatie. Wat ik graag over zou willen brengen op mijn patinten is dat iedereen kan sporten.

Charlotte Letanche

Charlotte Letanche

Mijn naam is Charlotte Letanche, fysiotherapeut en manueel therapeut. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na enkele waarnemingen ben in 2008 bij Dantefysio gaan werken. Na een jaar werkervaring kreeg ik de behoefte aan verdieping in mijn vak en ben ik de masteropleiding manuele therapie gaan volgen. Ik heb deze opleiding in 2012 afgerond. Samen met Wim Nas train ik mensen met vaatlijden (claudicatio intermittens) binnen het netwerk looptherapie Rotterdam. Daarnaast begeleid ik beweeggroepen speciaal voor (allochtone) vrouwen. In mijn dagelijkse werk vind ik het een uitdaging om mensen te motiveren en te helpen hun herstel te bevorderen.

Linda Zuidema

Linda Zuidema

Sinds mijn afstuderen in 2007 als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam ben ik in meerdere praktijken werkzaam geweest en heb ik verschillende cursussen gevolgd.  In 2009 heb ik de specialisatie voor lymfeoedeem therapeut afgerond. Ook heb ik de cursus zwanger fit afgerond en ben daardoor zo genteresseerd geraakt in klachten van de bekkenregio dat ik in 2013 afgestudeerd ben als Master in de Bekkentherapie. Daarnaast ben ik ook nog gecertificeerd om pilatus lessen te geven in groepsverband en dan in het bijzonder aan zwangere vrouwen. Ik vind het belangrijk om het lichaam sterk te maken en te houden door middel van training!