Nieuws

30-09-2016

Pijn bij knieartrose
Onze praktijk werkt mee aan een wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de opleiding fysiotherapie en het kenniscentrum zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam.
In dit onderzoek wordt gekeken naar de pijn die mensen met knieartrose voelen. We weten inmiddels dat deze pijn niet voor iedereen hetzelfde is en we zijn dan ook geïnteresseerd waar deze verschillen precies uit bestaan. Zo hebben sommige mensen vooral pijn rondom de knie terwijl andere mensen ook in andere delen van het lichaam pijn of overgevoeligheid ervaren. Het is voor ons belangrijk om vast te kunnen stellen of er verschillen zijn in de ervaren pijn, zodat wij hier in hun behandelingen rekening mee kunnen houden. In dit onderzoek gaan we na of we deze verschillen in de praktijk goed en betrouwbaar kunnen vaststellen.
Voor dit onderzoek zullen we de pijn uitgebreid met vragenlijsten in kaart brengen en zullen een paar metingen gedaan worden om de gevoeligheid van de knie en schouder te meten. Het onderzoek zelf doet geen pijn, wordt uitgevoerd in de fysiotherapiepraktijk zelf en is eenmalig. De gegevens zullen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, maar de gegevens worden gecodeerd verwerkt en persoonsgegevens zullen nergens gepubliceerd worden.

01-08-2016

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Charlotte Letanche in verband met haar verhuizing naar het buitenland. Wij vinden het zeer spijtig dat zij niet meer voor ons kan werken maar wensen haar veel geluk en voorspoed toe in haar tijdelijke verblijf in het buitenland. Tegelijkertijd mogen wij Caro Zandwijk welkom heten als ons nieuwe teamlid. Caro heeft bij ons stage gelopen en wij zijn er van overtuigd dat zij een aanwinst is voor onze praktijk. Wij wensen haar dan ook veel geluk en werkvreugde toe in onze praktijk.

01-03-2016

Vanaf heden zijn wij ook te vinden op Facebook. Like ons om ons te blijven volgen.

01-03-2016

Wij zijn verheugd een oude bekende weer in ons team te mogen begroeten. Shirley Stougie zal weer de handtherapie op zich nemen. Shirley zal op verschillende locaties haar expertise op handgebied gaan gebruiken.

01-01-2015

Helaas is onze handfysiotherapeute Shirley Stougie per 1 januari 2015 niet meer werkzaam bij ons omdat zij het werken bij ons uiteindelijk zeer moeilijk kon combineren met haar andere werkzaamheden

01-12-2014

Prolongatie Pluspraktijk / Topzorgpraktijk Op 28 november 2014 heeft Dantefysio met succes de Plus her-Audit doorlopen met een 100 % score
Wij mogen ons wederom Pluspraktijk en Topzorgpraktijk noemen.

07-12-2012
Pluspraktijk

Op 28 november heeft Dantefysio een intensief kwaliteitstraject positief afgesloten met het halen van de audit met een 100% score. Wij mogen ons dan ook PlusPraktijk noemen. Hiermee hebben we laten zien dat onze praktijk aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

04-09-2009

Legitimatie

Sinds juni 2009 zijn we verplicht iemands indentiteit vast te stellen. Wanneer u voor de eerste keer bij ons onder behandeling komt dient u dan ook een identiteitsbewijs te kunnen tonen. Dit kan zijn een rijbewijs/paspoort/identiteitsbewijs.