Zwangerschap

Zwanger Fit!

Wat is Zwanger Fit?
Zwanger Fit! is een actieve zwangerschapscursus gecombineerd met theorielessen!  Tijdens deze zwangerschapscursus verbeter je onder begeleiding van Bekkenfysiotherapeut Linda Zuidema je conditie en word je gelijk geïnformeerd over alle thema’s rondom de zwangerschap.  Dit zorgt ervoor dat je fit en met alle nodige informatie op zak de bevalling in gaat en ook na  de bevalling sneller zal herstellen!

Waar en Wanneer?
Je kan vanaf 13 weken starten met de training en doorgaan met de training tot aan je bevalling. Nadat je bevallen bent kan je na 6 weken de training weer oppakken! De lessen lopen continu door, dus instromen kan altijd. Zowel tijdens als na de zwangerschap. De lessen worden op woensdagavond gegeven van 19.45 tot 21.00 uur op het Muziekplein 28 in Barendrecht.

Inhoud van de lessen
De lessen beginnen met een theorie gedeelte (19.45-20.00)  daarna volgt een training van 60 minuten waarbij we elke week oefeningen vanuit de pilates, oefeningen op de oefenbal, aerobics en spierversterkende oefeningen afwisselen.  Hieronder vindt u informatie over de thema’s die aan bod komen: Voorkomen van bekkenpijn De bekkenbodem Buikspieren De bevalling Ontspanning, ademhaling en persen Voorbereiding op de bevalling Kraamtijd: herstel en oefeningen Prijzen: Voor 8 lessen betaalt u 120 euro. Voor 16 lessen betaalt u 200 euro. (Bij inschrijving vòòr 1 september 2017 krijg je €20,- korting op de prijs van 8 lessen.)

Aanmelden kan via: http://www.mama-is-fit.nl/contact.html

Mama is Fit!

Mama is Fit biedt u professionele begeleiding tijdens en na de zwangerschap in samenwerking met Dante Fysio!

Ga naar mama is fit…